úterý 24. března 2015

Americký konvoj v ČR. Radujme se, veselme se...!

V sobotu 28. března mají vstoupit na území České republiky americká okupační vojska. Budou demonstrovat nám, hloupým českým Švejkům, kdo je zde skutečným pánem a před kým naši poctiví a svědomití politici ohýbají své upracované hřbety. Vyvěste prapory, popadněte kytice, vystrojte manželky, dcery a přítelkyně, a uvítejte panskou vrchnost, jak se na pokorné poddané sluší a patří.

Čeká nás unikátní komedie. Místní kolaboranti amerického Nového Světového Řádu nám předkládají už léta vyčerpávající elaboráty o německé okupaci z roku 1939 a sovětské okupaci z roku 1968. Nyní narychlo marginalizují vlastní invazi amerických vojsk. Se spoceným čelem a křečovitým úsměvem prezentují demonstraci okupačních sil jako skvělou příležitost k báječnému nedělnímu happeningu s klobáskami a pivem. Vždyť to ani demonstrace okupačních sil není. Konvoj amerických imperialistů není přeci ničím jiným než "garancí naší bezpečnosti a suverenity". Alespoň dle vyjádření zarytých anti-rusů, vůdců místní páté kolony NWO. Například bývalé šéfredaktorky Českého rozhlasu, Barbory Tachecí. Té se na krku pyšně houpe Davidova hvězda a proto máme my Češi jistotu, že slovem "naší" myslela paní Tachecí opravdu nás, Čechy. Jefim Fištejn, narozený v Kyjevě a přec NeUkrajinec, nebo ex-šéf Lidovek, MF Dnes a Reflexu Pavel Šafr doplňují vůdčí trojici těchto "našich" moderních uvědomělých svazáků. Spěme s úsměvem na rtech. Stateční američtí chlapci "nás" ochrání!

Pavel Šafr se v minulosti profiloval svou 
bezvýhradnou podporou Izraele ("jsou to naši 
lidé!"). Za koho dnes hovoří, když 
volá "Podpořme Američany"?
Nyní ruku na srdce. Chápu, že hřejivá slova o "bezpečnosti a suverenitě" zcela vážně míní jedině osoby, které mají k takovým středočeským sedlákům asi tak blízko, jako středočeští sedláci k finančníkům v TelAvivu. Ale z českých lidí těm slovům může uvěřit snad jen osazenstvo jistého luxusního rekreačního střediska v Praze-Bohnicích. Popravdě, paní Tachecí zvládla obojí; na Praze 8 už také rozjímala...

Jako prostý Čech, nepoznav dosud komfortu bohnické ozdravovny, si ovšem suverenitu představuji trochu jinak. Třeba tak, že mi na mém území žádné cizí vojsko svou sílu demonstrovat nebude. Možná jsem ale jen hloupý naiva. V sousedním Německu mají přece už od roku 1945 hned několik amerických vojenských základen s desítkami tisíc amerických vojáků. To samé v Itálii, kam náš slavný konvoj z Pobaltí směřuje. Další americké základny jsou i v Rumunsku nebo Kosovu. A všechny tyto země přece suverénně lobbují za zájmy USA. Tak jaképak copak?!

Buďme vděční. Celá naše Evropská unie je jeden velký, zcela suverénní útvar. A nejenom Unie. I v Iráku a Afghanistánu dosud pláčou lidé, štěstím samozřejmě, nad nečekaným motorizovaným přísunem vzácné bezpečnosti a suverenity. Také v Sýrii a Libyi denně demonstrují cizí ozbrojené skupiny svou sílu a tamní občané se nemohou nabažit té nevýslovné radosti. Tolik bezpečnosti a suverenity si snad od Američanů ani nezasloužili...

No nejsou vlastně v USA chudáci? Tuto báječnou importovanou bezpečnost a suverenitu nám Američané musí závidět. Nikdo totiž mohutné konvoje cizích armád ve Státech doposud nezaznamenal. Ale kdo ví. Třeba se i vládci ve Washingtonu jednou dočkají. No řekněte sami: Proč by měli být zrovna oni ochuzeni o ten úžasný pocit? I takový ruský, případně čínský voják se od nich nechá rád uvítat pivem.

Ať žijí cizí konvoje! Ať žije "bezpečnost a suverenita"!(-rk-)