neděle 22. března 2015

Evropské ne-finance, islámská Al-CIAda a Netanjahuovi antisemité

Michael Winkler 
Neomylná proroctví pana Eichelburga* z Vídně se opět na 100 % vyplnila:
-     Zásobování energiemi přes zatmění slunce fungovalo bezvadně
-     Akciové trhy zůstaly naprosto v klidu
-     Žádné teroristické útoky se v Evropě či „západním světě“ nekonaly
-     K rozpadu Systému nedošlo
(*Walter K. Eichelburg – excentrický rakouský finanční poradce, provozovatel stránek hartgeld.com)

Na druhou stranu hodiny tikají. V žádném případě si pro sebe nenárokuji bezchybnost; kontakty na všelijaké utajené elity nebo tajné světovlády neoplývám. Přesto si troufám tvrdit, že v srpnu/září zažijeme zhroucení akciových trhů. Chaotické poskakování kolem Řecka již také nebude dlouho fungovat. Buď Evropská centrální banka zaplaví zemi penězi, což nebude dobré pro euro, nebo Řekové měnu bídy a neštěstí opustí. Americká centrální banka oznámila, že v červnu pravděpodobně zvýší úroky. To pošle euro – ve spojení s programem na tištění peněz Maria Draghiho, na definitivní cestu do propasti. Přičemž mi není jasné, jak chce americká vláda s 15 biliony dolary dluhů platit ještě větší úroky. Evropské státy to nemohou, dokonce i ono, ach, tak bohaté Merkeloněmecko si s dluhem nad 2,1 bilion euro nebude moci dovolit vyšší úroky. Napětí v ne-finančnictví tedy přibývá. Při tektonickém napětí se řečené uvolňuje v podobě zemětřesení. Finanční trhy zažijí obdobný ekvivalent.

Moje domněnka, že onen Francouzy, Brity a Amerogaunery v Libyi vyvolaný morový vřed má přímou souvislost s útokem v Tunisu, se potvrdila: Atentátníci nejsou žádní „syrští navrátilci“, nýbrž koránu věrní musulmani, kteří byli vyškoleni v libyjských teroristických táborech. Koránu věrní musulmani z Islámského státu prohlásili, že to byli jejich lidé. Dříve se k takovým činům přihlašovala Al-CIAda, dnes tak logicky činí Amerogaunery a Izraelem vybudované nástupnické organizace. Koránu věrní musulmani Islámského státu se přihlásili taktéž k nejnovějším útokům v Jemenu. Tam koránu věrní musulmani coby sebevražední atentátníci ve dvou různých mešitách zabili jiné koránu věrné musulmany. To ukazuje, že dokonce i v zemích, v nichž údajné „náboženství míru“ dávno zvítězilo, pokračuje krvavý džihád nerušeně dál. A tak poděkujme naší ctěné spolkové kancléřce za to, že islám s jeho vraždami a masakry prohlásila za součást Německa.

Závěrečné utkání světového mistrovství světa ve fotbale 2022 se má konat 18. ledna, o čtvrtém adventu. Aby se fotbalové svazy celého světa smířily s tím, že se díky tomuto plánování ocitnou národní ligy v listopadu a prosinci v jednom velkém chaosu, sáhly FIFA a Sepp Blatter k osvědčenému systému Helmuta Kohla: Rozhazují na všechny strany pytle peněz. Kohl svého času zakryl všechny problémy Evropy penězi německých daňových poplatníků, což tehdy zacloumalo německou státní kasou téměř stejně mohutně jako euro. FIFA má naproti tomu díky svému jednoduchému obchodnímu modelu peněz dost: Při konání fotbalového mistrovství světa převezme pořádající země veškeré náklady a FIFA zisk. Přičemž však Katar žádné problémy s náklady nemá, protože při stavbě stadionů ušetří spoustu peněz na platech dělníků díky otrocké práci.

Po volbách nehnul izraelský Netanjahu ohledně svého včerejšího řinčení zbraněmi ani brvou. Volby vyhrál díky hurónským tónům a povyku, teď je zase čas na trochu toho míru. Na vteřinu přesně s uzavřením volebních místností, poté, co shrábnul hlasy místních antisemitů, si umí Netanjahu najednou opět představit řešení dvou států, při kterém smějí mít kromě přivandrovalých Židů právo na svoji zem také domácí, starousedlí semité. Ten chlap je holt skutečně nefalšovaný demokrat – jinými slovy, nedá se mu věřit.

Tento text vyšel na stránkách michaelwinkler.cz a byl zde převzat s laskavým souhlasem jejich provozovatelů.