neděle 24. června 2012

Ambasády USA a Izraele podporují letošní průvod exhibicionistů Prahou

Letošní homosexualistické slavnosti v Berlíně ve znamení politického nátlaku a falšování dějin
Ambasády Izraele a USA mezi partnery pražského průvodu homo-
sexuálů, leseb a osob trpících sklony k sexuální perverzi.
 
S podporou pražského primátora Bohuslava Svobody se na polovinu srpna chystá druhé pokračování importovaného „festivalu“ homosexualistického aktivismu, tzv. Prague Pride. Součástí oslav je exhibicionistický průvod homosexuálních aktivistů a lidí, kteří touto formou ukájí svou potřebu stavět svá nejrůznější postižení a onemocnění na odiv. Průvodu se však účastní i celá řada lidí, přicházejících z jiných motivů. V rámci oslav se také konají i trhy, kde se prezentují také uskupení zaměřující se na nejrůznější sexuální perverzi (tzv. „kožeňáci“). Záminkou pro konání akce je údajná diskriminace sexuálně odchylkově založených jedinců, ačkoliv Česká republika patří v tomto ohledu mezi naprosto nejliberálnější země světa. Mimo to představuje Česká republika už několik let významný zdroj homosexuálního pornoprůmyslu a vyhlášený ráj homosexuální prostituce. Homosexualitická propaganda si našla místo i v pravidelném vysílání veřejnoprávní televize (pořad Queer). Kritikové homosexualistické propagandy se nestaví v žádném případě negativně vůči sexuálně odchylně založeným či jinak postiženým jedincům (jako transsexuálům aj.), kteří jsou přijímáni jako rovnoprávní, nýbrž odmítají zneužívání tohoto založení či dispozic ze strany různých iniciativ a uskupení k politicko-kulturním nátlakovým akcím, které ve svém důsledku destruktivně ovlivňují a ohrožují hodnotové a morální vnímání uvnitř národní pospolitosti. (Nutno dodat, že homosexualistickou propagandu odmítavě vnímají i samotní mnozí homosexuálové a distancují se od ní). Homosexualistická propaganda není v České republice prozatím postavena mimo zákon.

Akci kromě hlavních partnerů (Absolut Vodka, homosexuální klub ON a Česká televize) podporuje celá řada dalších: mezi nimi i ambasády Spojených států a Izraele (jako jediné zahraniční ambasády). Pořadatel dále uvádí 20 partnerských organizací – jde vesměs o homosexuální organizace (z nich tři jsou zaměřené na sexuálně perverzně zaměřené jedince) a dále o Institut terezínské iniciativy, Poradnu pro občanství, občanská a lidská práva a České centrum fotografie.

U Braniborské brány vystoupila rakouská zpěvačka
Conchita Wurstová (původně muž, který dodnes nosí
plnovous). Veřejnost jí zná ze soutěže rakouské veřejno-
právní televize, ve které se hledal zpěvácký talent.
Berlínské slavnosti homosexuálů ještě nikdy nebyly tak politické jako letos

Více než půl miliónů lidí se zúčastnilo v sobotu berlínského průvodu homosexuálů. Berlínský starosta, otevřený homosexuál a sociální demokrat Klaus Wowereit poukázal na to, že homosexuálové jsou v Německu prý stále diskriminováni. Volker Beck ze strany Zelených požadoval zrovnoprávnění tzv. registrovaných partnerství s manželstvím. Politikové se ale v první řadě soustředili na kritiku poměrů v Rusku, kde je v některých městech zakázaná homosexualistická propaganda. Před samotným průvodem politikové a a zástupci homosexualistických svazů vzpomínali pokládáním věnců na „zavražděné a pronásledované lesby a homosexuály za nacionálního socialismu“ – ve skutečnosti však za nacionálního socialismu byly projevy homosexuality mezi ženami na veřejnosti tolerovány a lesby pro svou sexuální orientaci nebyly nikdy stíhány, natož „vražděny“. Jedná se o cíleně šířenou lež - více informací o tom nalzne čtenář zde(-lb-)